HTML

Bankblog

Ez egy szubjektív blog. Talán a pénzpiac görbe tükre. Talán az igazi.

Friss topikok

Linkblog

Az ügyintéző, aki plusz kártyadíjra beszélte rá az ügyfelet

2011.07.15. 00:00 Homa Péter

... azonnal telefonál a bankba, ahol 20 perc után az ügyintéző még mindig nem érti, hogy került oda az az 1.900 forintos terhelés...

Ismét egy panaszos ügyfél a blogbejegyzés mögött...

Történt, hogy ügyfelünk akciósan ingyenes éves díjú hitelkártyát szeretett volna igényelni, melynél a betéti kártyáról hitelkártyára történő átváltás kártyacsere nélkül is megvalósítható. Bemegy a fiókba, elmondja az ügyintézőnek, hogy mit szeretne.

Érkezik a válasz, hogy igényeljen először sima betéti kártyát, az gyorsabb és utána abból már lehet hitelkártyát csinálni.

Hurrá! Az ügyintéző nyilván tudja, hogy mit csinál, nem ez az első kártyaigénylése. Flottul is megy minden, le van adva a betéti kártya igénylés és a hitelkártya igénylés is.

Eltelik kis idő, mikor békés ügyfelünk belép az internetbankba és mit lát? Mínusz 1.900 forintot, mikor a kártyával még nem is költött, az első éves kártyadíj meg ingyenes! Azonnal telefonál a bankba, ahol 20 perc után az ügyintéző még mindig nem érti, hogy került oda az az 1.900 forintos terhelés.

Hát nemsokára kiderül! A hitelkártya első éves díja tényleg ingyenes, miképp a betétiről hitelkártyára váltás is, de maga a betéti kártya első éves díja nem ingyenes! Ennek az éves díja került közel 2.000 forintba!

A sztorinak tanulsága is van: akkor se kérj betéti kártyát a hitelkártya előtt, ha ezt a banki ügyintéző tanácsolja!
 

Update: a panaszolt díjat jóváírták.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr943068622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása