HTML

Bankblog

Ez egy szubjektív blog. Talán a pénzpiac görbe tükre. Talán az igazi.

Friss topikok

Linkblog

Jó hangulatú reggeli bankkártyás ébresztő a Radio Cafén

2011.01.28. 12:30 Homa Péter

...különösen jó hangulatúra sikeredett az adás, [...] egy hallgató pedig emlékezett arra, hogy a múltkor még nem volt meg az érintésmentes fizetésre alkalmas PayPass karórám...

Ács Gáborral már nem először bankkártyázunk együtt a Budapest környékén (az interneten meg bárhol) fogható Radio Cafén (FM 98,6 MHz). Ma azonban különösen jó hangulatúra sikeredett az adás. Elmeséltem, hogy is kerültem pont a bankkártya témára a fiatalkori útkereséseim közepette, egy hallgató pedig emlékezett arra, hogy a múltkor még nem volt meg az érintésmentes fizetésre alkalmas PayPass karórám.

A műsorban Gábor nem győzte csodálni a számkijelzős-nyomógombos bankkártyát, aminek demo változatát annak kapcsán vittem be, hogy a Visa tegnapelőtti sajtótájékoztatóján Kiss Ede, a magyarországi vezető is beszélt arról, hogy ezek a kártyák hamarosan megjelenhetnek a magyar piacon. Erről itt írtam a Bankkártya.hu-n:

http://www.bankkartya.hu/?cikk=8034

Megint annyi kérdés jött, hogy Gáborral megállapodtunk arról, két hét múlva találkozunk újra, a már régóta várt társmárka kártyák témával. Bár ez csúszni fog egyéb elfoglaltságaim miatt, mert előtte frissíteni kell az adatbázist hozzá, de meglesz! :)

Ő pedig Gábor és ez a műsora:

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr442620649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása