HTML

Bankblog

Ez egy szubjektív blog. Talán a pénzpiac görbe tükre. Talán az igazi.

Friss topikok

Linkblog

A hitelkártyás ügyintéző, aki még alig hallott a visszatérítéses hitelkártyákról

2011.05.02. 09:50 Homa Péter

"...az ügyintéző a hitelkártya piacon dolgozik és az lenne a feladata, hogy tanácsot adjon a hitelkártyák közötti választáshoz..."

Az egyik középbankban történt az eset minap Magyarországon. Lelkes Bankkártya.hu-s Olvasónk tudósítása okulásul.

Az ügyintéző megkérdezte lelkes Olvasónktól, miert pont azt a kártyát választotta, mire Olvasónk visszakerdezett, hogy de visszateriteses kártyájuk ugye nincs.

Kisvártatva kiderült, a bankfióki tanácsadó azért szerette volna a sima MasterCard kártyát rábeszélni az ügyfélre, mert az sajat termek, míg az, amit az ügyfél választott, a kereskedelmi partnerrel közös.

Az ügyintézőnek rémlett, hogy van valami ilyen kategória is, hogy visszatérítés, de az csak a Cora hitelkartyánál rémlett neki, hogy visszateritenek valamit... :)

(Az ügyintéző nem a Budapest Banknál dolgozik.)

Azt bezzeg nem felejtette el az ügyintéző, hogy mivel (elsőként) csatlakoztak a felelős hitelezés vonalhoz, így egy 10 perces elemzest kell tartania arról, hogy a hitelkártya az hitel, és Olvasónk fogja-e tudni fizetni...

Nincs a sztorival semmi baj, eltekintve attól, hogy az ügyintéző a hitelkártya piacon dolgozik és az lenne a feladata, hogy tanácsot adjon a hitelkártyák közötti választáshoz.

Ehhez pedig ismernie kéne a piacot...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr542871120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása